Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

Mi játszottunk veszélyesebben

U17 szakosztály 2016-09-22 Megtekintések száma: 2749

U17-es együttesünk számára a negyedik forduló szakadó esőben kezdődött, emiatt a műfűre kellett vonulnia a mérkőzés résztvevőinek. Itt fogadtuk a paksiak korosztályos csapatát. 

„Szerencsétlenül kezdődött számunkra a mérkőzés"- mondta Rácz György - „mert egy védelmi hibából az első percekben gólt kaptunk.”

A korán kapott gól nem fogta meg a mieinket, továbbra is mi játszottunk veszélyesebben. Az első félidő nagy iramban telt, a mieink folyamatosan ostromolták a paksi csapat kapuját. A mérkőzés lendületét többször megtörte ugyan, hogy az ellenfél miatt azt többször meg kellett állítani, de szépen kidolgozott támadásaink után akcióinkat egyedül csak a kapus állította meg.

„Amit szerettünk volna, azt játszottuk, nagy labdabirtoklási fölénnyel, az első perctől az utolsóig.” - Rácz György 

„Rengeteg helyzetet kidolgoztunk, de sajnos mind kimaradt, csak az utolsó pillanatokban, a hoszabbítás 94. percében sikerült egyenlítenünk."  – értékelte a mérkőzést Mándoki László. – „Pedig több van a csapatban. A helyzetekre jobban oda kell figyelnünk, azokat be kell rúgnunk, és a következő meccseket szép eredménnyel behúzni.”

Az eredmény 1-1 lett.

Kezdő: Balázs B., Migend V., Kovács Á., Jakab S., Adorján P., - Mándoki L., Dinnyés O., - Szirmai B., Bíró B., Böndi Á.

Csere: Csikós L., Tajti B., Becze F., Zilahi P., Fekete T.

Kispad: Rácz György, Szél József utánpótlás edzők

Góllövő: Csikós Levente Gábor

 
UTE Labdarúgó Akadémia

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41