Dátum: 2024 április 16. (kedd) | Csongor

hírek

Kipipálva egy győzelemmel

U17 szakosztály 2017-04-07 Megtekintések száma: 4167

Az U17-es gárda versenyben akar maradni a dobogóért, és a 21. bajnoki fordulóban a szolnoki mérkőzést is kipipálhatta egy győzelemmel - bár a párharcnak voltak kiemelkedő, és meredek pillanatai is. Előbbire Böndi Ádám, utóbbira Becze Flórián emlékezett vissza: 

"Jól kezdtük, már az elejétől uraltuk a mérkőzést, és ez a labda-birtoklásunkban is megmutatkozott. Az ellenfél az előre ívelésből próbált helyzeteket kialakítani, amit a védelemnek köszönhetően nem bírtak gólra váltani. Mi viszont a játékban feléjük kerekedtünk, és ez a gólokba meg is mutatkozott" - kezdte a beszámolót Becze Flórián.

"Igen, sikerült ollóznom egy gólt - meséli a gólokat Böndi Ádám, amikor arról kérdezünk, hogy milyen teljesítményt mutatott a pályán. A következő támadásra így emlékszik vissza: "Tajti Bálint indított be a védők mögé, és így gurítottam a labdát újra a kapuba.

A  meccs irama a végé felé leült, de az elején voltak helyzetek itt is, ott is. A szolnokiak kemény játékerőt képviseltek, nehéz volt megtartani a labdát a tizenhatos előtt. Ezért azt gondolom" - mondja a csatár - "hogy fontos győzelem volt ennek a találkozónak a  kimenetele.  Részben azért is, mert ott szeretne lenni a csapat a mezőny elején, ehhez pedig minden meccset meg kell nyernünk."

"Örülök, hogy mi ezen a mérkőzésen nem kaptunk gólt, de ez sajnos nem az én érdemem. Nem voltam a legjobb formámban ezen az erőpróbán, de a csapattársaim kisegítettek, így ez most az ő érdemük" – mondta a háló őre,  Becze Flórián.

"Nagyon fontos győzelmet arattunk Szolnokon. Ami örömteli, hogy remek játék mellé kimondottan jó egyéni teljesítmény is párosult, így bízom a hasonló folytatásban. A hétvégén a Kaposvár ellen lépünk pályára." - Simek Péter, vezetőedző. 

Szolnoki MÁV UP. FC – UTE: 0-3 (0-1)

Kezdő: Becze F., Mándoki L., Rutterschmid R., Papp O., Mihalik J., Kovács Á., Tajti B., Migend V., Gyulai G., Böndi Á., Fekete T.,

Csere: Feka M., Balázs B., Nemes K., Jakab S., Csikós L.,

Kispad: Simek Péter, vezetőedző; Rácz György, edző

Góllövők: Böndi Á., 20’, 62’, Mándoki László 89’

 

UTE Labdarúgó Akadémia 

Képek

U17-es együttesünk című gallériából ízelítő

Videó

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41