Dátum: 2024 március 28. (csütörtök) | Gedeon, Johanna

hírek

Kapott gólok nélkül győztünk

U17 szakosztály 2017-03-24 Megtekintések száma: 3870

Az U17-es gárda nehéz feladat előtt áll. Bár a bajnokságban a negyedikek, ahhoz, hogy megőrizzék esélyeiket arra, hogy éllovassá váljanak, az elkövetkező fordulókban csak a nyerőszéria ad lehetőséget. A Paksi FC elleni találkozó után Gyulai Gábor és Böndi Ádám nyilatkozott:

Szerintem egy igazán jó mérkőzésen sikerült nyernünk 3-0-ra. Az egész csapat nagy motivációval, akarattal, és győzelmi vággyal lépett föl a pályára, hiszen az előző forduló nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Emellett, ha ott akarunk lenni az első háromban a bajnokság végén, akkor már nemigen van hibázási lehetőségünk. Ezért nagyon örültünk, hogy sikerült kapott gól nélkül megnyernünk a mérkőzést" - kezdte Gábor, latolgatva a csapat esélyeit.

"Az első félidőben hamar vezetést tudtunk szerezni: Gyulai Gábor fejelt a kapuba a beadásom után" – folytatta Ádám a gólok beszámolójával. - "Ezután kiegyensúlyozottabb lett a mérkőzés."

“Az első játékrész alatt még fejtörést okozott a védekezésben az, hogy a Paks két csatárral állt fel, de sikerül hamar alkalmazkodnunk ehhez, és szerencsére gyorsan gólt szereznünk. Ez jót tett a csapatnak, de még nem nyugodhattunk meg, mivel az első félidőben Paksnak is voltak veszélyes támadásai, amiket sikerült kivédenünk, kapott gól nélkül. A második félidőben Böndi Ádám találatának köszönhetően  kétgólos előnyre tettünk szert, aminek hatására még felszabadultabban tudtunk játszani."

“Papp Oliver beadása utána bólintottam a kapu jobb oldalába"- meséli Ádám. "Nagyon örültem, mert ez volt az első meccsem és gólom a tavaszi szezonban az U17-es korosztályban."

“A gól után nálunk volt többet a labda. Jól tudtuk járatni, és sok veszélyes támadásunk is volt, amiből Mihalik János még egyet értékesített, és így be is állította a végeredményt: a három ponttal jó hangulatban tudtunk hazautazni" – zárta a mérkőzés beszámolóját Gábor.

"Nagyon örülök, hogy jó játékkal sikerült megszereznünk a három pontot! Bízom benne, hogy a Videoton ellen is, aki a legnagyobb rivális a bajnokságban, sikeresek leszünk; hasonlóan tudatos és szervezett játékkal rukkolunk elő - hiszen a három pont begyűjtése nekünk nagyon fontos, hogy elérjük a céljainkat." - Simek Péter, vezetőedző.

Paksi FC – UTE: 0-3.

Kezdő: Filip D., Adorján P., Rutterschmid R., Papp O., Mihalik J., Kovács Á., Tajti B., Csikós L., Dinnyés O., Gyulai G., Böndi Á.

Csere: Balázs B., Feka M., Mihalik J.,

Kispad: Simek Péter vezetőedző, és Rácz György edző.

Góllövők: Gyulai Gábor Patrik 5’, Böndi Ádám 58’, Mihalik János 78’

 

UTE Labdarúgó Akadémia

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41