Dátum: 2018 július 18. (szerda) | Frigyes

hírek

Fordulóponthoz érkezhet U17-es együttesünk

U17 szakosztály 2016-11-10 Megtekintések száma: 1396

A bajnokságban fordulóponthoz érkezhet U17-es együttesünk. Merre vette az irányt, az élbolyból az élre tör-e? A csapatot csak egy pont választja el a dobogótól.

Bár még nincs itt az ideje a pontok számolgatásának, de az őszi szezonzárást meghatározhatja az, hogy hogyan szerepel az elkövetkezendő három mérkőzésen! Az ellenfeleik a Kecskemét, a Nyíregyháza és a Diósgyőr lesznek. 

Az edző szerint a Sopron ellen kivívott győzelem különösen örömteli volt. - "Azért értékes ez a diadal, mert két hete a bajnokságot vezető Videotont sikerült legyőzniük, idegenben. A játékukon láttuk, hogy egy jó és szervezett gárda volt az ellenfelünk!

Összességében elégedett vagyok a játékosaim eddigi teljesítményével. A hétvégén Gyirmótra utazunk a 12. fordulót lejátszani!" folytatta a vezetőedző, Simek Péter. Arról, hogy mit vár a következő három fontos találkozótól, csak a Gyirmóttal való randevú után szeretne majd válaszolni.

Az biztos, hogy Dinnyés Olivérnek emlékezetes marad a november 5-ei, Sopron elleni mérkőzés: a kispadról beszállva két góllal segítette csapatát.

“Egy szép támadást követően Feka Márk a kapu elé passzolta a labdát, ahová én jól érkeztem. A második gólnál a védők mögé indultam, és kértem a labdát hátvédünktől, Migend Vilmostól, akinek az indítását a kijövő kapus felett egy érintéssel átemeltem.

Fantasztikus érzés volt, hogy a betegségemet követően, csereként beállva, két góllal járulhattam hozzá csapatom győzelméhez" – ment vissza arra a pillanatra Olivér, amikor góljai születtek.

Megyeri úti műfüves pálya: UTE - SC Sopron: 3-0. 2016. 11. 05.

Kezdő: Becze F., Kovács Á., Migend V., Jakab S., Adorján P., Gyulai G., Mándoki L., Tajti B., Rutterschmid R., Bíró B., Böndi Á.,

Csere: Dinnyés O., Szirmai B., Feka M., Fekete T., Nemes K., Filip D.,

Kispad: Simek Péter vezetőedző, Rácz György edző

Góllövők: Böndi Ádám 37’, Dinnyés Olivér 75’, 78’

UTE Labdarúgó Akadémia

Képgaléria: itt

 

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41